School:green Hills Kindergarten by Gerardo Broissin

Gerardo Broissin Shares The Green Hills Kindergarten School

Gerardo Broissin, the lead designer of the awarded work Award Winning Green Hills Kindergarten School illustrates, The concrete parallelepipeds lean from one side to another encouraging the children to develop their creativity in maternal and in activity classrooms. For preschool, the development of the project becomes more linear and simple by a construction consisting of reinforced concrete bays supported on exposed concrete piers that give the impression of a concrete building on stilts, this elevated condition among with the terrain's slope favors the passage of rain water under the building. The classroom's slab design is fundamental to the integration of architectural design with education..

School:green Hills Kindergarten by Gerardo Broissin Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=41043

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Multimedia Hub homepage.

Design Accolades
Copyright © 2010 - 2019 Multimedia Hub - muhub.com - All Articles