Chris Kwong's Lui's Residence Residential Project

Chris Kwong Demonstrates The Lui's Residence Residential Project

Chris Kwong, the author of the awarded project Residential project:Lui's Residence by Chris Kwong spells out, A combination of black, grey and white colors emphasises the strong outlines in this residence, while the unique V-shaped wooden flooring creates a strong visual statement. The living and dining areas are separated by a sliding glazed door and the floor to ceiling bookshelf creates a wider sense of space. The use of distinctive decor emphasizes the ambience in the living room - the coffee table is an imitation of a luggage case, which gives a sleek and modern dimension, while the fascinating fur rocking-chair creates a focal point in the room..

Chris Kwong's Lui's Residence Residential Project Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=37375

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Multimedia Hub homepage.

Museum of Design
Copyright © 2010 - 2017 Multimedia Hub - muhub.com - All Articles